Træning

Trænere

Rasmus Pedersen,

41 år gammel, Rasmus kom sent i gang med at bokse, men blev national mester og var en tur på landsholdet. I BK Kelly har været i klubben de sidste 17 år, Har gennemgået træner kurser og i aktiv i bestyrelsen hvor Rasmus er BK Kelly´s Kasser . mail adresse er : rp@bkkelly.dk

Michael Staub,

42 år gammel, Drenge, Junior og Senior Bokser i BK Kelly, har samlet været i klubben i 11 år,  Har gennemgået DABU I & II træner kurser har i efetråret 2020 bestået DABU´s T-3 kursus, det højeste i Danmark inden AIBA kurser.

Jakob Billekop

33 år gammel Startet for små 7 år siden, han ville tabe sig et par kilo, så kom Jakob i træning, fik et par kampe, og nu har Jakob været på træner kursus, og er en del af træner teamet samt næstformand.

Lennart Ramsing,

59 år gammel, Drenge, Junior og Senior Bokser i BK Kelly, startet i BK Kelly i 1974, har gennemgået DABU I træner kurser. Lennart er formand for BK Kelly

Henvendelse omkring træning, polteraben, speciel træningssession. Skriv til “lennart”    Email: lr@bkkelly.dk

 
Mahmut Onder.

40 år gammel, Drenge, Mahmut tog sit første træner kursus DABU´s T1, sidste år, det var “ren work over” da Mahmut har en lang militær karriere bag sig, kom til Kelly for 5 år sidenet, blev meget hurtigt en del af den berømte kelly ånd.

 

 

BK Kelly er en frivillig forening. 

Priser.:

Prøvetræning koster kr. 50,00 man kan købe 1 prøve time (incl. låne boksehandsker). Et medlemskab koster:

Op til 18 år: 150 kr./md. Der betales 3 måneder af gangen.

Over 18 år: 250 kr./md. Der betales 3 måneder af gangen.

Kontingentet betales forud, 3 måneder af gangen.

Der en måned opsigelse.

Betalings interval, aug.sep-okt, & nov-dec-jan, & feb-mart-april, & maj-juni.

Betaling forgår i klubben, enten kontant eller på mobilPay.