Prøvetræning

Vi må desværre STOPPER for prøvetræning & nye medlemmer. Vi er blevet for mange i lokalet. Frem til november 2018. Med venlig hilsen, Træner & bestyrelse.

I BK Kelly har du mulighed for at købe en prøvetime. Prisen for en time er kr. 50,00 som betales kontant eller Mobilpay.

Læs venligst denne siden igennem inden du bruger unødvendig tid på at ringe eller skrive til os. BK Kelly er en forening der drives af frivilligt arbejde, og vi har derfor begrænset med tid. Derfor har vi samlet alt information omkring prøvetræning her på siden, så vi slipper for at blive forstyrret mens vi er på job eller har fri.

Der er prøvetræning mandag og onsdag kl. 19.00, samt torsdag kl. 17.30. Du skal møde omklædt i træningstøj og indendørssko. Du kan låne boksehandsker første gang.

Vi har hverken børnehold, begynderhold eller separate kvinde- og mandehold. Vi træner allesammen sammen, nye som gamle, motionister eller kampboksere. Vi er en stor bokseklub!

I klubben har vi alle typer af mennesker: Mænd og kvinder i alle farver, tykke og tynde, høje og lave, unge og gamle. Skraldemanden, flaskedrengen, sælgeren, advokaten, muren, kassedamen, akademikeren. Alle i alderen fra 1o år og op til 70 år. De fleste af vores medlemmere er dog mellem 16 til 28 år. Det betyder altså, at alle er velkommen, bare man har en gyldig billet!

Er du i tvivl om du kan klare en træningstime, er du mere end velkommen til at komme op i klubben og se når vi træner og sveder. Tonen kan til tider være hård men kærlig, vi er dog alle lige og løfter i samlet flok.

Alle trænere er uddannede boksetrænere og har derfor skabt de bedste rammer med mulighed for at blive kampbokser, hvis dine ambitioner skulle være at nå til tops.

Som medlem af BK Kelly bliver du en del af et stærkt sammenhold, med mulighed for nye og længevarende venskaber. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Priser:

Prøvetræning koster kr. 50,00 (maks én prøvetræning)

Et medlemskab koster:

Op til 18 år: 100 kr./md. Der forudbetales 3 måneder ad gangen.

Over 18 år: 200 kr./md. Der forudbetales 3 måneder ad gangen.

Der er en måned opsigelse.

Betaling forgår enten kontant eller på MobilPay.